Body Language in Public Speaking

Ποσότητα
Συμμετοχή Η περίοδος εγγραφών έχει λήξει.


Αισθάνεσαι αμήχανα πάνω στη "σκηνή" μη-γνωρίζοντας πως να σταθείς, που να τοποθετήσεις τα χέρια σου ή αν και πως πρέπει να κοιτάξεις το κοινό σου; Ή ακόμα χειρότερα, τρέμεις στην ιδέα της παρουσίασης μπροστά σε κοινό; Αν απαντάς με "ναι" στις παραπάνω ερωτήσεις, το σεμινάριο αυτό είναι για σένα!

Η Γλώσσα Σώματός είναι το κατάλληλο εργαλείο για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον φόβο σου, να μάθεις να στέκεσαι σωστά, να ενισχύεις το μήνυμά σου, να αισθάνεσαι και εκπέμπεις αυτοπεποίθηση. Βήμα-βήμα, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή, θα μάθεις στην πράξη πως οι μεγαλύτεροι ομιλητές καταφέρνουν να καθοδηγούν, καθηλώνουν και εμπνέουν το κοινό τους, χρησιμοποιώντας κάθε φορά, τη Γλώσσα Σώματός τους με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Θα δοκιμάσεις διαφορετικές τεχνικές και στο τέλος, θα φύγεις έχοντας αποκομίσει τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να γίνεις ο/η καλύτερος/η στις παρουσιάσεις.

 

Ο Νίκος Κατσιαντώνης, αριστούχος απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), είναι Office Manager στη κτηματομεσιτική εταιρεία RE/MAX Solutions, που μέσα από το μάρκετινγκ, την τεχνολογία και την ευρεία εκπαίδευση των συνεργατών της, αλλάζει τον τρόπο που γίνεται το Real Estate στην Αθήνα. Ο ρόλος του έγκειται στο να προσλαμβάνει νέους συνεργάτες, να εκπαιδεύει το προσωπικό και να βελτιστοποιεί τις διαδικασίες πώλησης. Ταυτόχρονα, είναι υπεύθυνος για τα Workshop στο TEDxAthens. Από το 2013 έχει εκπαιδεύσει 1200+ επαγγελματίες, φοιτητές, πωλητές, επιχειρηματίες σε περισσότερα από 100 σεμινάρια, σε 4 χώρες. Τα αντικείμενα που εξειδικεύεται είναι τα Presentation Skills, TeamWork, Feedback, Team Bonding Workshops. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες, ΜΚΟ και οργανισμούς για την εκπαίδευση & ομαλή συνεργασία του προσωπικού τους, όπως οι Easy Seminars, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Effect, Drasis Camp, AIESEC, GloVo, TEDxAUEB, Bloode, Symviosis. Για τις εκπαιδεύσεις του στο Success Academy της Effect, έχει αξιολογηθεί και καταταγεί και τις 3 φορές στην καλύτερη δυάδα των εκπαιδευτών.

Τα μαθήματα γίνονται μόνο με φυσική παρουσία.

Διάρκεια προγράμματος: 2 ώρες.

Στο Found.ation

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της "Microsoft Ελλάς" και η συμμετοχή για το κοινό είναι δωρεάν.

* Τα μαθήματα γίνονται μόνο με φυσική παρουσία.

* Τα μαθήματα με το ίδιο τίτλο έχουν και το ίδιο περιεχόμενο, οπότε επιλέξτε να κάνετε έγγραφή μόνο σε ένα, αυτό που σας βολεύει περισσότερο σε ώρες και ημέρες.

* Μετά το τέλος τον μαθημάτων και αφού το έχετε παρακολουθήσει μπορείτε να εκτυπώσετε τα πιστοποιητικά ​σας στο MyTickets (Επιλέγοντας "Ενέργειες" δίπλα σε κάθε δελτίο εισόδου σας). Τα πιστοποιητικά είναι διαθέσιμα εκεί για το διάστημα των δύο (2) εβδομάδων.

* Τα περισσότερα μαθήματα θα επαναλαμβάνονται κάθε μήνα, για να ενημερωθείτε για το επόμενο γραφείτε στο newsletter μας!


Πότε;

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 6:00 μμ

Πού;

Found.ation
Ευρυσθέως 2
118 54 Αθήνα
Κεντρικός Τομέας Αθηνών,Ελλάδα


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη