Βελτιστοποίηση διαδικτυακού περιεχομένου, ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων.

Βελτιστοποίηση διαδικτυακού περιεχομένου, ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων.

Quantity
Early Bird Description + € 80.00 Registrations period has ended.
Regular Ticket € 120.00 Registrations period has ended.Πρόσεξέ με!

Το εργαστήριο.

 

Workshop: Βελτιστοποίηση διαδικτυακού περιεχομένου, ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων.

 

Θες να αναβαθμίσεις τη διαδικτυακή σου παρουσία; Θες να αυξήσεις το πραγματικό ενδιαφέρον των άλλων για εσένα ή για το προϊόν της δουλειάς σου; Αυτό το εργαστήριο θα σε βοηθήσει να δεις πιο στρατηγικά τη χρήση σου, και να εξοικειωθείς με τεχνικές παραγωγής περιεχομένου που είναι σαφώς πιο ελκυστικές κι αποτελεσματικές.

 

Ο ανταγωνισμός για την έλξη της προσοχής των χρηστών στο διαδίκτυο είναι αμείλικτος. Εσύ τι θα κάνεις προκειμένου να έλξεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων για τη δουλειά ή για τον εαυτό σου; 

 

Ο Μανώλης Ανδριωτάκης, δημοσιογράφος και συγγραφέας, θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου στα δύσβατα μονοπάτια του διαδικτυακού δάσους. Βγαίνοντας απ’ το 7ώρο εργαστήριό του θα έχεις λάβει έμπνευση και πολλές πρακτικές συμβουλές για να εξελίξεις τις ψηφιακές σου δεξιότητες, να αναβαθμίσεις το περιεχόμενό σου και να κάνεις την παρουσία σου στο διαδίκτυο αξιοπρόσεκτη και αναμφίβολα ποιοτική.

 

Στην τιμή του εργαστηρίου συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο «Πρόσεξέ με! Το διαδίκτυο σήμερα: απ’ τη βιομηχανία της προσοχής στη βιοτεχνία του ενδιαφέροντος», εκδόσεις Ιωλκός.

 

Το εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες κάθε είδους, σε στελέχη επιχειρήσεων, σε φοιτητές, σε επιχειρηματίες, σε δημοσιογράφους, συγγραφείς και σε κάθε μεμονωμένο χρήστη που θέλει να αναβαθμίσει την χρήση του, να φροντίσει το περιεχόμενό του και να κάνει αξιοπρόσεκτη τη διαδικτυακή του παρουσία.

 

 

Πού; Στο Found.ation, Ευρυσθέως 2, Πετράλωνα

Πότε: Στις 27 Μαίου 2017

Τί ώρα; 10.00 - 17.00

Πόσο; 120 ευρώ κανονική τιμή και 80 Ευρώ το early bird (έως 20/5ου).


When?

Saturday, May 27, 2017 10:00 AM

Where?

Found.ation
Ευρυσθέως 2
118 54 Αθήνα
Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα


Click for larger map