HR Leader Series - "Storytelling as a cultural tool in the workplace" - Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

HR Leader Series - "Storytelling as a cultural tool in the workplace" - Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ποσότητα
HR Leader Series - "Storytelling as a cultural tool in the workplace" Η περίοδος εγγραφών έχει λήξει.Aγαπητά μέλη, 

Σε συνέχεια των φθινοπωρινών Συναντήσεων Γνώσης του 2016 με Learning Partners τις εταιρίες True–me, DoorResponse και Blanchard Leadership Group Hellas, σας στέλνουμε πρόσκληση για την επόμενη πρωινή εκδήλωσή μας που στοχεύει στη συνειδητοποίηση της δύναμης του storytelling. 

Ο μήνας Δεκέμβριος είναι ταυτισμένος με τα Χριστούγεννα και τις ιστορίες που τον συνοδεύουν, γι' αυτό και εμείς σκεφτήκαμε στη συνάντηση αυτού του μήνα να μιλήσουμε για εταιρικές ιστορίες...

Πόσες φορές έχετε παρασυρθεί από μια καλή ιστορία ενός φίλου, ενός συναδέλφου, μιας Εταιρίας;
Οι ιστορίες μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε, πράττουμε ή αισθανόμαστε, καθώς μας εμπνέουν με ένα τρόπο που η πραγματικότητα δεν μπορεί. Γι’ αυτό και μπορούν να αποτελέσουν ισχυρά εργαλεία για τις Εταιρίες και τους ηγέτες που τις χρησιμοποιούν για να δένονται ουσιαστικά με την ομάδα τους.
Οι καλές ιστορίες εμπνέουν τον ακροατή, αγγίζουν τα συναισθήματα του και μπορεί να νοιώσει πραγματικά δεσμευμένος με τους πρωταγωνιστές τους.
Κάθε Εταιρία έχει τη δική της ιστορία και ο καλύτερος τρόπος για να γνωστοποιηθεί είναι μέσα από τους ανθρώπους της γιατί αυτοί την βιώνουν καθημερινά. Επίσης,αν  θέλουμε να παρακινήσουμε τους άλλους αποτελεσματικά, θα πρέπει να μάθουμε πώς να αφηγηθούμε μια καλή ιστορία.
Τέλος περισσότερο από την παρακίνηση και αναγνώριση των εργαζομένων, η αφήγηση μεταφέρει την κουλτούρα της Εταιρίας μας, τονίζει τη διαφάνεια, βοηθά στη διάχυση της γνώσης και ενδυναμώνει τις αξίες και τα πιστεύω.
Εάν όλα τα παραπάνω σας παρακινούν για να ενδυναμώσετε την ιστορία της δικής σας ομάδας, της δική σας Εταιρίας τώρα είναι η ευκαιρία…

Η συνάντηση αυτή διοργανώνεται με Learning Partner τη Δρ. Γεωργία-Ζωζέτα Μηλιοπούλου, Assistant Professor - Full Time Faculty, DEREE ACG την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016, 8:30-11:30, με θέμα “Storytelling as a cultural tool in the workplace”.

Η Ζωζέτα Μηλιοπούλου αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Α. Π. Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια εργάστηκε ως κειμενογράφος και ως creative manager & creative director σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες Το 2003 ολοκληρώνει με άριστα (9,71) το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: “Πολιτιστική Πολιτική, Διοίκηση και Επικοινωνία” του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, κερδίζοντας υποτροφία από το IΚΥ. Το 2008 ολοκληρώνει με άριστα τη διδακτορική της διατριβή πάνω στη δημιουργική επικοινωνία μαρκών και στο ρόλο τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Έχει διδάξει επί 12 χρόνια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, το μάθημα της δημιουργικής στρατηγικής. Στο ίδιο τμήμα, εισήγαγε και δίδαξε για 12 χρόνια το πρώτο πανεπιστημιακό μάθημα για δημιουργική γραφή στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, ασχολείται με τη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου σε online εκδόσεις, ιστοχώρους και διαδικτυακές πύλες Από τον Ιανουάριο του 2015 εργάζεται ως καθηγήτρια (Professor I) στο Deree, The American College of Greece, School of Liberal Arts & Sciences, Dpt of Communication.

Δηλώσεις συμμετοχής πατώντας το κουμπί "Δήλωσε Συμμετοχή" ή στο gpma@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2016.

Χαιρόμαστε που συμμετέχετε στις δράσεις μας και συμβάλλετε στην επιτυχία τους. 

Από το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ

Βίλμα Σιελή / Vilma Sieli
Office  Manager
 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ANΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
GREEK PEOPLE MANAGEMENT ASSOCIATION
Καστοριάς 4, 153 44 Γέρακας
4 Kastorias Str., 153 44 Gerakas  
Athens, Greece
T & F: +30 210 6824092
E: gpma@otenet.gr
www.gpma.gr

  

Instructions:
To save the registration confirmation to your phone: Get Eventora app for iPhone or  Android, or view this message in your iPhone and add to Passbook.
To access all of your registrations: go to MyTickets

 


Πότε ;

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 8:30 πμ

Προσθήκη στο ημερολόγιο 2016-12-07 06:30:00 2016-12-07 09:30:00 UTC HR Leader Series - "Storytelling as a cultural tool in the workplace" - Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 For details, click here: https://www.eventora.com/el/Events/hr-leader-series-storytelling Γραφεία ΣΔΑΔΕ, Καστοριάς 4, 153 44 Γέρακας, Παλλήνη, Ελλάδα

Πού ;

Γραφεία ΣΔΑΔΕ
Καστοριάς 4
153 44 Γέρακας
Παλλήνη, Ελλάδα


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη