Αthens Failure Day 2015 (F-Day ATH 2015)

Quantity
Είσοδος Ελεύθερη Registrations period has ended.


Αthens Failure Day 2015 (F-Day ATH 2015)    

Απέτυχες; ... και τι έγινε;

Αν δεν το ήξερες δεν πειράζει... Στις 13 Οκτωβρίου, η παγκόσμια κοινότητα γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Αποτυχίας – International Day for Failure.

Η αποτυχία δεν είναι το πρόβλημα, ο φόβος της αποτυχίας είναι. Για αυτό σχεδιάστηκε η διεθνής γιορτή για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αλλάξουν την κουλτούρα του φόβου της αποτυχίας.

Η ομάδα του Επιχειρώ Κοινωνικά μας προ(σ)καλεί να αποδεχθούμε, να μοιραστούμε και να διδαχθούμε από την αποτυχία, χωρίς ενοχές και κατηγορίες, ως κάτι ανθρώπινο.

Το Ζωντανό Εργαστήρι Αποτυχίας (Ζ.Ε.Α) θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 από τις 17.00 – 20.00 στην κάτω αίθουσα του The Hub Events (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα).

Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (μέγιστος αριθμός συμμετοχών 70 άτομα).

 

Tip: Η Παγκόσμια Ημέρα για την Αποτυχία ξεκίνησε να γιορτάζεται στην Φινλανδία το 2010. Σήμερα περισσότεροι από 40 φορείς την έχουν υιοθετήσει σε περισσότερες από 17 χώρες ανά τον κόσμο. Σκοπός της ημέρας είναι να αναθεωρήσουμε την κουλτούρα του «όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα», να ξανασκεφτούμε τη σημασία της αποτυχίας σε κάθετι στη ζωή μας και να την αγκαλιάσουμε ως κάτι φυσιολογικό και απαραίτητό για μία καλύτερη ζωή.

 

 


When?

Tuesday, October 13, 2015 5:00 PM

Where?

The Hub Events
Alkminis 5
118 54 Athina
Kato Petralona,Greece


Click for larger map