Πάρε μέρος! Βιωματική Εκπαίδευση | Αθήνα

Quantity
Συμμετοχή Description + €100.00 Registrations period has ended.
Μειωμένη συνδρομή - Ομάδες 3 ατόμων και άνω Description + €80.00 Registrations period has ended.
Μειωμένο εισιτήριο - Φοιτητές & άνεργοι Description + €50.00 Registrations period has ended.


Πάρε μέρος!

Τετραήμερη βιωματική εκπαίδευση πάνω σε σύγχρονες μεθόδους συνεργασίας ομάδων και οργανισμών & εργαλεία συμμετοχικού σχεδιασμού  

Πέμπτη 14 έως Κυριακή 17 Μαϊου 2015  από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 18.00 μ.μ στο Ιmpact Hub Athens

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο με αναλυτικές πληροφορίες!

 

- Με ποιους τρόπους μπορούμε να απελευθερώσουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία σε ομάδες, οργανισμούς και κοινότητες μπροστά σε σύνθετες προκλήσεις;

- Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε στην πράξη τη συμμετοχή και τη συνεργασία και να δράσουμε αποτελεσματικά και συλλογικά ώστε να προκαλέσουμε κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές;

 

Πάρε μέρος σε ένα τετραήμερο βιωματικό σεμινάριο πάνω σε σύγχρονες μεθόδους συμμετοχικού σχεδιασμού, συνεργασίας και στρατηγικής οργάνωσης ομάδων και οργανισμών. Μετά τις εκπαιδεύσεις στο Μεσολόγγι, την Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη, συναντιόμαστε στο Impact Hub της Αθήνας για να εμβαθύνουμε πάνω σε καινοτόμες θεωρίες και πρακτικές. Παράλληλα αναπτύσσουμε το δίκτυο πόλεων και ανθρώπων που διερευνά νέες μεθόδους, εργαλεία, γνώσεις και νοητικά μοντέλα συμμετοχής και συνεργασίας.

 

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε άτομα και ομάδες που θέλουν να εφαρμόσουν νέους τρόπους συν-εργασίας σε επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσιους οργανισμούς, συλλόγους, ΜΚΟ αλλά και σε γειτονιές. Κατά το τετραήμερο, θα γίνει παρουσίαση εργαλείων όπως τα World Café,  Open Space Technology, Appreciative Inquiry,  Circle Practice και Harvesting, καθώς και πρακτική εφαρμογή τους σε συγκεκριμένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες στην καθημερινότητα ή την κοινωνική τους δράση.

 

Το σεμινάριο εισηγούνται οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές διεθνούς εμπειρίας Mάρκος Περράκης, Στέλλα Γαμβρέλλη, Simon Guentner, Δημήτρης Κοκκινάκης και Σόφη Λάμπρου.

 

Kόστος συμμετοχής: 100 € ανά άτομο. Παρέχεται 20% έκπτωση για ομάδες άνω των τριών ατόμων και 50 % για φοιτητές και ανέργους.

Η συνδρομή περιλαμβάνει συμμετοχή στην τετραήμερη εκπαίδευση, 8 διαλείμματα για καφέ-τσάι & 4 μεσημεριανά γεύματα, ψηφιακό εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, ψηφιακό έντυπο συγκομιδής των αποτελεσμάτων των συζητήσεων & των επαφών συμμετεχόντων, βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο με αναλυτικές πληροφορίες!

Επικοινωνία


E-mail: info@placeidentity.gr

www.politicalinnovation.gr

 

Η Αθήνα ανήκει στο δίκτυο πόλεων του έργου «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ» που υλοποιούν οι οργανισμοί κοινωνίας των πολιτών Culture Polis, Place Identity και Scify. Επιστημονικοί συνεργάτες της εκπαίδευσης είναι το Impact Hub Athens, η Fractality και οι κοινότητα Νέες Ματιές στον Κόσμο μας. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.  


When?

Thursday, May 14, 2015 10:00 AM
-
Sunday, May 17, 2015


Where?

Impact Hub Athens
Karaiskaki 28
105 54 Athina
,Greece


Click for larger map