Συνοικία Καλλίπολη - Θέλω να συμμετέχω!

Quantity
Συμμετοχή στην Καλλίπολη Description + Registrations period has ended.


 

Η Καλλίπολη είναι μία συνοικία Φωτός σε εγγύτητα με την Αθήνα που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των κατοίκων της με τον καλύτερο, υγιέστερο και πιο αρμονικό τρόπο. Η Καλλίπολη επίσης:

  • Δρα σαν επιταχυντής εξέλιξης ειδικά για τους κατοίκους της αλλά και για τους επισκέπτες της άρα και κατ’ επέκταση για την ανθρωπότητα.
  • Δρα σαν μία μοντέρνα κιβωτός. Προστατέυει τους κατοίκους τους από εξωτερικές καταστροφές.
  • Δρα σαν ένας φάρος ελπίδας και φωτός αποδεικνύοντας πως  ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει μία ζωή με ευδαιμονία, νόημα, χαρά και υγεία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της Καλλίπολης

  • Η συνοικία Καλλίπολη αναβιώνει το όραμα του Πλάτωνα και του Paramahansa Yogananda όπως και πολλών άλλων δασκάλων.
  • Είνια μία συλλογική προσπάθεια. Θα την συνδημιουργήσουμε και θα πάμε μαζί εκεί. Φρόνιμο είναι να ανήκει σε όλους μας.
  • Η συνοικία Καλλίπολη στεγάζει 100+ άτομα σε 50 σπιτάκια και προσφέρει μία ανώτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της ενώ ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους, από τις κατώτερες μέχρι την ανώτατη (Καθαρή τροφή, καθαρό νερό, καθαρό αέρα, στέγη, ασφάλεια, ανήκειν, εργασία, ομορφιά, αλληλεγγύη, νόημα, αυτογνωσία).
  • Είναι μέσα στην φύση, κοντά στο κέντρο της Αθήνας (μέχρι και 45’) για να μην χρειάζεται οι άνθρωποι να επανασχεδιάσουν την ζωή τους από την αρχή.
  • Είναι αυτόνομη σε τροφή, νερό και ενέργεια. Το κόστος ζωής είναι πολύ χαμηλό προσφέροντας έτσι ελευθερία στην εργασία, στην δημιουργία και στην εξέλιξη.
  • Δεν είναι φτιαγμένη γύρω από ένα πνευματικό δάσκαλο. Όλοι οι φωτεινοί δάσκαλοι που μπορούν να υποστηρίξουν την πνευματική ανάπτυξη των κατοίκων της είναι ευπρόσδεκτοι.

 

Ποιους ανθρώπους θέλει να μαγνητίσει συνοικία του Ευ Ζην (Καλλίπολη)?

Η επιτυχία της συνοικίας βασίζεται στους ανθρώπους της. Οι άνθρωποι ιδανικά έχουν 3 βασικά χαρακτηριστικά:

1) Ικανότητα στην επικοινωνία. Ξέρουν να λειτουργούν σε ομάδες χωρίς να δημιουργούν τριβές. Είναι θετικοί και δεν κρίνουν. Ετσι ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν ενωμένοι και απροβλημάτιστα.

2) Συνεισφορά. Η συνεισφορά είναι σημαντικό μέρος της ζωής τους. Η πρώτη τους ταχύτητα δεν είναι τι μπορώ να πάρω και εγώ αλλά τι μπορώ να προσφέρω και εμείς. Ετσι δημιουργούμε ένα περιβάλλον αλληλεγγύης και συνεργασίας.

3) Συνειδητότητα και αυτογνωσία. Είναι συνειδητοί ότι αυτό που ψάνουν πίσω από όλα τους τα θέλω είναι η ευτυχία και ότι υπάρχει μία ανώτερη και πιο μόνιμη ευτυχία, μία ευδαιμονία μέσα από την ικανοποίηση των ανώτερων αναγκών τους την ανάγκη για συνεισφορά και αυτογνωσία. Ετσι χρησιμοποιουν τον χρόνο και την ελευθερία που τους δίνεται μέσα από αυτή την συνοικία για να ακολουθήσουν το μονοπάτι αυτό. Αναγνωρίζουν την επιροή του περιβάλλοντος στην εξέλιξη τους, άρα και την σημαντικότητα και το δώρο που είναι μία τέτοια συνοικία για εκείνους και για τους συνανθρώπους τους. 

 

Πως απασχολούνται στην συνοικία του Ευ Ζην (Καλλίπολη)?

1)Συνεχίζουν κανονικά την εργασία τους

2) Εργάζονται για την συνοικία ή για εταιρείες που σχετίζονται με την συνοικία (καλλυντικά, αρώματα, χυμοί, γεύματα, γεωργία, κτηνοτροφία, μαγειρική, κηπουρική, εκτροφή και εκπαίδευση άλλων ζώων κτλ)

3) Εργάζονται για τους επισκέπτες της συνοικίας (Ξενώνας, κέντρο ευεξίας)

 

Η τεχνική λύση που προτείνει η συνοικία του Ευ Ζην Καλλίπολη καλύπτει τις παρακάτω ανάγκες:

1)Xαμηλό κόστος – Το χαμηλό κόστος βοηθάει τα μέλη της συνοικίας να βιώνουν ελευθερία σε σχέση με τις επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις τους.

2)Ποιότητα/Αρμονία – Υπηρετεί την ανάγκη των ανθρώπων για ομορφιά και αρμονία και τα υλικά και η ποιότητα εξασφαλίζουν την βάθους χρόνου και απροβλημάτιστη χρήση.

3)Εύκολη, γρήγορη και οικονομική αδειοδότηση – Μειώνοντας τις αδειοδοτικές ανάγκες μειώνεται αισθητά όχι μόνο το κόστος του οικίσματος αλλά και το κόστος της γης που δεν χρειάζεται να έχει εξαιρετικούς όρους δόμησης αλλά και το ρίσκο αδειοδοτικών θεμάτων.

4)Αυτονομία – Υποστηρίζει με την τεχνολογία του την αυτονομία και την ελευθερία των κατοίκων με λύσεις που μειώνουν τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού αλλά και προσφέροντας λύσεις συλλογής νερού και ηλιακής ενέργειας.


When?

Thursday, November 19, 2015 4:00 PM
-
Tuesday, November 25, 2025


Where?

Online