COACHING DAYS - ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

Quantity
Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια - Προαγορά μέχρι 10 Ιουνίου Description + €50.00 Registrations period has ended.
Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια - Είσοδος 6ης Ενότητας Description + €60.00 Registrations period has ended.


COACHING DAYS - ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ

Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια - Τρίτη 14 Ιουνίου

Για να μάθετε πώς να ξεπερνάτε κάθε δυσκολία, προσωπικό εμπόδιο ή τρικλοποδιά που βάζετε ή σας βάζουν και να βρείτε πρακτικούς τρόπους να τα αντιμετωπίσετε.

Φόβοι, εξωτερικοί παράγοντες, προσωπικές ανεπάρκειες, εσφαλμένεςπεποιθήσεις... ή μήπως μια ατυχία, κάποιος άνθρωπος, μια άσχημηε μπειρία... Ποιο είναι το εμπόδιο που σε σταματάει; Ποια είναι η δική σου ιστορία για όλα όσα δεν έκανες μέχρι τώρα. 
Με ποια σου επιλογή παρέδωσες τα όπλα;
Η ζωή είναι 20% αυτό που σου συμβαίνει και 80% ο τρόπος που αντιδράς σε αυτό. ΜΠΟΡΕΙΣ να μετατρέψεις τα εμπόδια σε συμμάχους. ΜΠΟΡΕΙΣ  να φτάσεις εκεί που θες ακέραιος. ΜΠΟΡΕΙΣ να επιτύχεις, να ευτυχήσεις, να μεγαλουργήσεις. 

 

Το τελευταίο Coaching Day της χρονιάς, με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

 

Η εισηγήτρια, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Έχει την πατρότητα του όρου "Εσωκεντρισμός©” ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. H «Γκουρού της Ευτυχίας» όπως τη αποκαλούν τα ΜΜΕ, ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία.

 Η Νάνσυ είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation) και coach των ομιλητών των TEDxAthens. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!»

Έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education.

Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.

 


When?

Monday, December 28, 2015 8:00 PM
-
Tuesday, June 14, 2016


Where?

Life Clinic Group
Adrianou 4
154 51 Neo Psichiko
,Greece


Click for larger map