Ημερίδα για τη Ρητορική / Conference on Rhetoric

Quantity
Ειδική τιμή για τις κατηγορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα / Special price for the categories metioned on our webpage Description + € 60.00 Registrations period has ended.
Γενική είσοδος με εγγραφή από τις 10 Μαρτίου, 2014/ General entrance with registration from March 10, 2014 Description + € 80.00 Registrations period has ended.
Φοιτητικό/ μαθητικό εισιτήριο καθώς και για ανέργους / Students and the unemployed Description + € 45.00 Registrations period has ended.Τι είναι η Ρητορική;

Ρητορική είναι η τέχνη του «ευ λέγειν»

Η τέχνη της Ρητορικής διδάσκει την καλλιέργεια του προφορικού λόγου. Με τη μαθητεία της αναπτύσσονται οι ικανότητες, οι δεξιότητες και εκείνες οι τεχνικές που είναι απαραίτητες για να εκφραστεί σωστά το προφορικό μήνυμα μας. Η Ρητορεία είναι η αδελφή του γραπτού λόγου. Επίσης, η ανάπτυξη της Ρητορικής δεινότητας μας κάνει επαρκείς χρήστες του δημόσιου λόγου.

Ο Σκοπός της Ημερίδας είναι αφενός να φέρει κοντά τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη Ρητορική ως δράση και ως μελέτη και αφετέρου να τη γνωρίσει στο ευρύτερο κοινό.

Μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα, τους ομιλητές της ημερίδας, τους τίτλους ομιλιών τους, καθώς και πληροφορίες για την καλλιτεχνική εκδήλωση.

Για να κρατείστε ενήμεροι για πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση της ημερίδας σας προτείνουμε να μας κάνετε like στο facebook!


When?

Saturday, March 22, 2014 10:00 AM

Where?

Divani Apollon Palace and Thalasso
Αγίου Νικολάου 10
166 71 Βουλιαγμένη
Αττική, Ελλάδα


Click for larger map