ΙΕΕΕ & EESTEC : Η ζωή μετά

Quantity
General admission Registrations period has ended.Οι φοιτητικοί οργανισμοί IEEE NTUA Student Branch​ και η EESTEC LC Athens​ σε συνεργασία με την start-up 100mentors​ οργανώνουν ένα Speed Mentoring Workshop για ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο ΕΜΠ!

Τι;

Ένα Speed Mentoring event είναι μία προσoμοίωση της διαδικασίας του mentoring. Hλεκτρολόγοι μηχανικοί - απόφοιτοι της σχολής μας, εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών και κλάδων θα έρθουν να μας μιλήσουν για την καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην "ζωή μετά" το Μετσόβιο και να απαντήσουν προσωπικά στις ερωτήσεις μας, ακριβώς σαν ένα speed dating event!

Ποιος;

Οι 100mentors είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που απαντά στο ερώτημα: "Τί θέλω να είμαι σε πέντε χρόνια από τώρα, αλλά και πώς θα το καταφέρω". Στόχοι όπως η Google και το Ηarvard, δεν αποτελούν «όνειρο θερινής νυκτός», αρκεί να δουλέψεις συστηματικά με ανθρώπους από εκεί, τις κοινότητες στόχους σου, που βήμα-βήμα θα σε κατευθύνουν να καταστρώσεις και να πετύχεις το σχέδιο σου. Να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, τί να αποφύγεις, σε ένα σχέδιο δράσης που θα φτιάξετε μαζί. Eπιδιώκουμε να δημιουργήσουμε κοινότητες μεντόρων από κάθε εταιρεία και πανεπιστήμιο σε όλο τον κόσμο και ξεκινάμε με την σελίδα των ΗΜΜΥ, ΕΜΠ, όπου όλοι οι φοιτητές θα μπορούν να μπαίνουν και να μιλάνε δωρεάν με τους μέντορές τους, από όλο τον κόσμο.

Που;

Κτήριο Διοίκησης, ΕΜΠ, Αίθουσα Εκδηλώσεων ( https://goo.gl/jdi58o ) 

Πότε;

21 Oκτωβρίου 2015

Γιατί να έρθω:

  • Για να αποφασίσεις επιτέλους τι θα κάνεις στην #izoimeta
  • Για να μάθεις τις απαιτήσεις της δουλειάς των ονείρων σου
  • Για να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους
  • Για να γνωρίσεις τους 2 μεγαλύτερους φοιτητικούς οργανισμούς στο ΕΜΠ
  • Για να ανακαλύψεις πώς είναι πραγματικά να δουλεύεις από μία μικρή start-up εταιρεία σε μία μεγάλη πολυεθνική
  • Για να καταλάβεις πώς θα καταφέρεις να μπεις στο Μaster ή PhD που εύχεσαι

Mην ξεχάσεις να κάνεις attend στο facebook event: https://www.facebook.com/events/1743191055901792/

 


When?

Wednesday, October 21, 2015 6:00 PM

Where?

ECE, NTUA
Iroon Politechniou 9
161 21 Kesariani
, Greece


Click for larger map