WordPress Course: Content management from 0 to Z

Quantity
Regular Ticket €30.00 Registrations period has ended.
Unemployments Ticket Registrations period has ended.


Σεμινάριο WordPress, Διαχείριση μιας ιστοσελίδας από το 0 έως το Ω

Ο επιχειρηματικός φορέας Found.ation, φιλοξενεί στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για Wordpress που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν να διαχειρίζονται περιεχόμενο.

 

Ξεκινώντας, οι συμμετέχοντες, θα μάθουν πώς να διαμορφώνουν περιεχόμενο και να το προσαρμόζουν ανάλογα με τις ανάγκες τους, χρησιμοποιώντας τα απαραίτητα Plugins. Στη συνέχεια θα συζητηθούν τα Themes στο WordPress, ώστε να μπορούν να επιλέγουν αυτά που τους ταιριάζουν καλύτερα, η διαδικασία Search Engine Optimization (SEO), αλλά και το πώς θα διατηρούν την ιστοσελίδα τους σύγχρονη και ενημερωμένη.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Εγγλέζος, ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρείας interTEN ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των νέων τεχνολογιών.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ, αντί της κανονικής τιμής των 180 ευρώ, χάρη στην ευγενική χορηγία των IpHost Hosting και domain name .eu. Συγκεκριμένος αριθμός δωρεάν συμμετοχών έχει προβλεφθεί και για ανέργους, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται πολύ καλή εξοικείωση με τους υπολογιστές, με το διαδίκτυο και τους browsers καθώς και βασικές γνώσεις μορφοποίησης κειμένου.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:

Δευτέρα 8
Session 1: Getting Started With WordPress
Session 2: Organizing the Content

Τρίτη 9
Session 3: Managing & Editing Content
Session 4: Add functionality to your site with plugins
Session 5: Make your site look great with themes
Practicing WordPress Session: Theming your Site

Τετάρτη 10
Session 6: Search Engine optimization
Session 7: Sharing your content
Session 8: Maintaining WordPress
Practicing WordPress Session: Creating Content for your Site

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής: Δευτέρα 8, Τρίτη 9, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 17:00 – 21:00
Τόπος: Found.ation (Ευρυσθέως 2, 118 54, Κάτω Πετράλωνα)
Τιμή ανά συμμετοχή: 30 Ευρώ, αντί της κανονικής τιμής των 180 ευρώ.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δώρο έναν χρόνο hosting από την IpHost κι ένα domain name .eu για έναν χρόνο δωρεάν ώστε να φτιάξουν το δικό τους WordPress site.

Στο τέλος θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από το Found.ation.

 

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες μας:

 

IpHost

H IpHost ιδρύθηκε το 2004 και σήμερα φιλοξενεί και διαχειρίζεται χιλιάδες domains. Αποστολή μας στην IpHost είναι να μεγιστοποιήσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας μέσω της συνεχούς ανάπτυξης του προσωπικού και του εξοπλισμού μας. Εστιάζουμε την προσοχή μας στην άριστη, συνεχή και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη. Προσφέρουμε στους πελάτες μας τις λύσεις που θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής τους. Περισσότερα στο https://www.iphost.net/

Παρεχόμενες προηγμένες υπηρεσίες: Cloud Virtual Infrastructures, Content Delivery Network (CDN), Datacenter Services, Shared Hosting Services, Domain Name Services

 

domain .eu;

Ένα domain αντιπροσωπεύει τον τρόπο παρουσίασης μιας εταιρίας ή ενός επαγγελματία στο διαδίκτυο. To domain .eu χαρακτηρίζει την Ευρωπαϊκή ταυτότητα με την οποία ένα άτομο ή μια εταιρία θέλει να παρουσιαστεί παγκοσμίως σε πιθανούς πελάτες ή συνεργάτες. Με ένα domain .eu υπερβαίνονται τα σύνορα με επιτυχία και ασφάλεια και ενισχύονται οι επαγγελματικές αξίες. Περισσότερα στο https://www.eurid.eu/el

 

Εισηγητής: Γιώργος Εγγλέζος

Ο Γιώργος Εγγλέζος είναι γεννημένος το 1978 στην Αθήνα. Είναι Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, απόφοιτος του ομότιτλου τμήματος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και διαθέτει master στα Δίκτυα και τις Τηλεπικοινωνίες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία με την έναρξη των σπουδών του, σε ηλικία 19 ετών. Εργάστηκε ως network administrator, software engineer, firmware engineer & project manager, σε εταιρίες όπως η αμερικανική ATMEL Corporation, η Intracom Telecom κ.α. Παράλληλα με τις παραπάνω δραστηριότητες, ίδρυσε την interTEN, εταιρία παροχής υπηρεσιών web, την οποία πλέον διευθύνει. Έχει απασχοληθεί σε πάνω από 90 έργα με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εφαρμογών web. Περισσότερα στο www.georgeegglezos.com.


When?

Monday, February 8, 2016 5:00 PM
-
Wednesday, February 10, 2016


Where?

Found.ation
Evristheos 2
118 54 Athina
,Greece


Click for larger map