Ένας χρόνος δημιουργώντας ευκαιρίες με το Job Pairs #1yearjobpairs

Quantity
General admission Registrations period has ended.


#1yearjobpairs

Ένας χρόνος δημιουργώντας ευκαιρίες.

Μόλις ένα χρόνο πριν, το Job-Pairs βγαίνει στον αέρα και ξεκινά να δημιουργεί ευκαιρίες. Ευκαιρίες σύνδεσης, υποστήριξης, ανάπτυξης. Άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων και ηλικιών μας εμπιστεύονται και μοιράζουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με ένα κοινό στόχο, να βοηθήσουν αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ να κάνουν μια επιτυχημένη (επαν-)είσοδο στην αγορά εργασίας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον με δύσκολες συνθήκες.

Για το Job Pairs, αυτός ο χρόνος δεν ήταν μόνο οι 365 μέρες δουλειάς και προσπάθειας από τους μέντορες, απόφοιτους, εθελοντές και εταιρίες που υποστήριξαν έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή, αλλά οι πόρτες που άνοιξαν η Σοφία, ο Γιάννης, η Ευαγγελία, ο Σπύρος και πολλά ακόμη άτομα δημιουργώντας τις δικές τους ευκαιρίες μέσα από την ανταλλαγή και τη συνεργασία.

Έχοντας πάνω από 365 λόγους επομένως να γιορτάζουμε τη δύναμη της πρωτοβουλίας, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στο INNOVATHENS, της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, 18:00-21:00 μ.μ., να γνωριστούμε, να δούμε μαζί την εξέλιξη της πρωτοβουλίας και να γιορτάσουμε τα πρώτα μας γενέθλια.

Απαραίτητη προεγγραφή: https://www.eventora.com/en/Events/job-pairs

Περισσότερες πληροφορίες: www.job-pairs.gr


When?

Thursday, October 30, 2014 6:00 PM

Where?

Innovathens
Pireos 100
118 54 Athens
,Greece


Click for larger map