ΙΝΣΕΤΕ

www

Διεύθυνση Εκπαίδευσης ΙΝΣΕΤΕ

Ο εκπαιδευτικός πυλώνας του ΙΝΣΕΤΕ σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις που ενδυναμώνουν, αναπτύσσουν, ενημερώνουν και κινητοποιούν τον σπουδαιότερο παράγοντας της τουριστικής εμπειρίας: Τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Με κεντρικό σύνθημα το «Συνδέοντας τον Τουρισμό με τους Ανθρώπους του» η Διεύθυνση εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ  μελετάει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών, ταξιδεύει στους ελληνικούς προορισμούς, γνωρίζει τους ανθρώπους και τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου και των επιχειρήσεων του και μαζί με μία, συνεχώς εξελισσόμενη και δυναμική ομάδα συνεργατών, διοργανώνει σεμινάρια, συνέδρια και συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες, που στόχο έχουν την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, των ικανοτήτων και της κουλτούρας των ανθρώπων του τουριστικού τομέα.

Τhe INSETE Webinar Series

Το όραμα του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων είναι μέσα από το The INSETE Webinar Series, να δημιουργήσει μία online κοινότητα και να συνεχίσει να προσφέρει γνώση, διασύνδεση, αξιόπιστες λύσεις, ενημέρωση και έμπνευση στον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού.

Πρόκειται για μία σειρά εκπαιδευτικών και ενημερωτικών Webinars που θα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

«The Training Series», όπου ένας Subject Expert θα παρουσιάζει με εκπαιδευτική μορφή μία επιλεγμένη θεματική ενότητας, όπως για παράδειγμα Digital Marketing, Εξυπηρέτηση πελατών ή Ηγεσία και 

«The Expert Series», στην οποία καλεσμένοι επαγγελματίες του τουρισμού θα συζητάνε επίκαιρα θέματα, με την μορφή Online Conference Panel.

Στόχος και προτεραιότητα του ΙΝΣΕΤΕ, όπως σε κάθε εκπαιδευτική δράση που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα, είναι να αναδεικνύει σύγχρονα θέματα που απασχολούν τον επαγγελματία του τουρισμού, προσφέροντας του νέες ιδέες, δεξιότητες και γνώσεις που θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της εργασίας του, να αναβαθμίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του και να εξελίξει την επιχείρηση ή την καριέρα του.

Μπορεί σήμερα να #μένουμε_σπίτι και να παρακολουθούμε με αγωνία τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, συνεχίζουμε όμως να  εργαζόμαστε μεθοδικά, να μαθαίνουμε, να διατηρούμε τη θετική ενέργεια, τη δημιουργικότητα, το πάθος μας για τον ελληνικό τουρισμό και τη διάθεσή μας να παραμένουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Δείτε παρακάτω τα δωρεάν Webinars του The INSETE Webinar Series, εγγραφείτε σε όσα σας ενδιαφέρουν και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Webinars κάθε εβδομάδα!

TILL THEN #KeepLearning & #StaySafe

Πώς επηρεάζει η πανδημία COVID-19 τη δυνατότητα και διάθεση για διακοπές στις κυριότερες αγορές μας;
Today
Online


Free
MYDATA - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ με την Απόφαση 1138/2020
Tuesday, 14 Jul 2020
Online


Free
Αίτηση εκπαιδευτή - Συντονιστή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΙΝΣΕΤΕ
Saturday, 01 Aug 2020 - Thursday, 31 Dec 2020

Free
eCornell Online Courses
Saturday, 01 Aug 2020 - Sunday, 31 Jan 2021
Greece


$190.00
eCornell Online Courses & Certificates
Saturday, 01 Aug 2020 - Sunday, 31 Jan 2021
Greece


$325.00