Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

1. Εισαγωγή

Η προστασία και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς.
Η Eventora είναι πλατφόρμα για διαχείριση εκδηλώσεων και παροχή ψηφιακών υπηρεσιών  που έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί από την εταιρεία μας «ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ», Δεκάτης εβδόμης Νοεμβρίου 39, 155 62 Χολαργός («Eventora»).
Οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω διαδικτυακών τόπων και εφαρμογών για υπολογιστές, φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα («πλατφόρμα Eventora»).

2. Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Η Eventora συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ενότητα "Τα δικαιώματά σας" της παρούσας πολιτικής. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να βασίζεται και σε άλλη νομιμοποιητική βάση, όπως είναι η εκτέλεση σύμβασης, η υποστήριξη των νόμιμων επιχειρηματικών συμφερόντων μας και η συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις.

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα όταν: 

  • Δημιουργείτε λογαριασμό στην πλατφόρμα Eventora για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες για τις εκδηλώσεις σας, να στείλετε προσκλήσεις, να δεχτείτε εγγραφές και να κάνετε πωλήσεις εισιτηρίων, να δημιουργείτε ερωτηματολόγια, να διαχειρίζεστε τις εκδηλώσεις σας και άλλες σχετικές λειτουργίες. Για να περιγράψουμε το ρόλο αυτό χρησιμοποιούμε τον όρο «Διοργανωτής».
  • Χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα Eventora για να εγγράφεστε σε εκδηλώσεις, να αγοράζετε εισιτήρια, να απαντάτε σε προσκλήσεις, να προγραμματίζετε και να συμμετέχετε σε συναντήσεις, να απαντάτε σε ερωτηματολόγια, να παρακολουθείτε διαδικτυακές εκδηλώσεις και να συμμετέχετε και να αλληλεπιδράτε σε εκδηλώσεις. Για να περιγράψουμε το ρόλο αυτόν χρησιμοποιούμε τον όρο «Συμμετέχων».
  • Δημιουργείτε λογαριασμό στην πλατφόρμα Eventora για να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως η άμεση πρόσβαση στα εισιτήριά σας, στις προσκλήσεις που έχετε λάβει, σε πιστοποιητικά συμμετοχής σε εκδηλώσεις που έχετε συμμετάσχει, στις συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει.
  • Επισκέπτεστε ή πλοηγήστε στην πλατφόρμα Eventora για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας, να αναζητήσετε και να δείτε πληροφορίες για εκδηλώσεις.
  • Συμμετέχετε σε έρευνες ή διαγωνισμούς
  • Επικοινωνείτε μαζί μας για τεχνική υποστήριξη, υποβολή ερωτήσεων ή παραπόνων.
  • Εγγράφεστε σε υπηρεσίες για να λαμβάνετε ηλεκτρονικές ενημερωτικές επιστολές (newsletter). 

Επίσης συλλέγουμε δεδομένα με αυτοματοποιημένους τρόπους:
Καθώς χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα Eventora συλλέγουμε αυτόματα, με τα κατάλληλα μέσα όπως τα cookies και αρχεία διακομιστών (server logs), Τεχνικά δεδομένα για τον τερματικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε, τις ιστοσελίδες μας που επισκέπτεστε και τις υπηρεσίες μας που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά στην παράγραφο δήλωσης πολιτικής Cookies.

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ορίζει για τις εταιρείες και τους οργανισμούς τους ρόλους α) «Υπεύθυνος Επεξεργασίας» όταν επεξεργάζονται τα δεδομένα για δικούς τους σκοπούς, και β) «Εκτελών την Επεξεργασία» όταν  επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό άλλων εταιρειών ή οργανισμών. Η Eventora είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας και Εκτελών την Επεξεργασία, ως εξής:

  • Αν δημιουργήσετε λογαριασμό στην πλατφόρμα Eventora ως Διοργανωτής ή ως Συμμετέχων, η Eventora είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.
    Επίσης η Eventora είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που αφορούν το πώς χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες της πλατφόρμας Eventora από τους Διοργανωτές και τους Συμμετέχοντες.
  • Όταν εγγράφεστε σε κάποια εκδήλωση Διοργανωτή ή χρησιμοποιήσετε τις ψηφιακές υπηρεσίες της εκδήλωσης όπως, ενδεικτικά, η συμπλήρωση ερωτηματολογίου αξιολόγησης εκδήλωσης, για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά την εγγραφή σας στην εκδήλωση ή κατά την απάντησή σας στο ερωτηματολόγιο, η Eventora είναι ο Εκτελών την Επεξεργασία για λογαριασμό του Διοργανωτή, ο οποίος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας. 

3. Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

Οι κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε είναι οι εξής:

  • Στοιχεία χρήστη: όνομα, επίθετο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προαιρετικά αν επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε στοιχεία διεύθυνσης, τηλέφωνο και μια εικόνα ή φωτογραφία σας.
  • Στοιχεία επικοινωνίας: όνομα, επίθετο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση, τηλέφωνο.
  • Στοιχεία προτιμήσεών σας, που περιλαμβάνουν προτιμήσεις σας για εκδηλώσεις και τις απαντήσεις σας σε ερωτηματολόγιά μας.
  • Στοιχεία χρήσης της πλατφόρμας Eventora, που περιλαμβάνουν πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα και τις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, ποιες ιστοσελίδες της πλατφόρμας μας έχετε επισκευθεί και ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιείτε.
  • Στοιχεία για marketing, που περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας σχετικά με επικοινωνία για εμπορικούς σκοπούς (προαιρετικά, μετά από δική σας συγκατάθεση).
  • Τεχνικά δεδομένα, που περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλου internet (IP), τύπο και έκδοση λειτουργικού συστήματος και φυλλομετρητή (browser), ρύθμιση ώρας ζώνης και τοποθεσίας, πληροφορίες για το είδος της τερματικής σας συσκευής και άλλων τεχνολογιών της συσκευής σας.
  • Στοιχεία τιμολόγησης (Διοργανωτές): εταιρεία, διεύθυνση, τηλέφωνο, επάγγελμα, ΑΦΜ
  • Στοιχεία συναλλαγών (Διοργανωτές): πληροφορίες για τις συναλλαγές που έχετε κάνει με εμάς.

Στην περίπτωση που κάνετε πληρωμή με κάρτα, τα στοιχεία της κάρτας σας συλλέγονται από την τράπεζα ή το ίδρυμα πληρωμών με το οποίο συνεργάζεται ο Διοργανωτής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στους διακομιστές μας.

Επίσης συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και δημοσιεύουμε συνολικά αθροιστικά δεδομένα (Aggregated Data). Αυτά μπορούν να παραχθούν με χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, αλλά δεν είναι προαωπικά δεδομένα καθώς δεν αποκαλύπτουν, άμεσα ή έμμεσα, την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα παράγουμε στατιστικά δεδομένα που αφορούν τη χρήση των υπηρεσιών μας.

Οι Διοργανωτές μπορούν κατά την εγγραφή σας στις εκδηλώσεις τους ή τη χρήση ψηφιακών υπηρεσιών από εσάς, όπως για παράδειγμα ερωτηματολόγια ή συμμετοχή σε συναντήσεις, μπορούν να ζητήσουν από εσάς πρόσθετα προσωπικά στοιχεία όπως ενδεικτικά εταιρεία, θέση στην εταιρεία, επαγγελματικά ενδιαφέροντα, κ.ά. Ο Διοργανωτής υποχρεούται να μην συλλέγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το Άρθρο 8 του ΓΚΠΔ.

4. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα

4.1 Σκοποί και νομική βάση επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας ως εξής:

 Λειτουργία / Σκοπός Προσωπικά Δεδομένα Νομική βάση επεξεργασίας
 Δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα Eventora α) Στοιχεία χρήστηΕκτέλεση σύμβασης με εσάς (για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Eventora και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας)
Προς Συμμετέχοντες: Παροχή υπηρεσιών εγγραφής σε εκδηλώσεις, χρήσης ψηφιακών υπηρεσιών εκδήλωσης 
και επικοινωνία (για παράδειγμα για αποστολή σε εσάς της επιβεβαίωσης εγγραφής) 

α) Στοιχεία χρήστη
β) Στοιχεία επικοινωνίας

α) Εκτέλεση σύμβασης με εσάς
β) Υποστήριξη εννόμου συμφέροντος
(για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες της πλατφόρμας)
Προς Διοργανωτές: Παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδηλώσεων, παροχής ψηφιακών υπηρεσιών για τις εκδηλώσεις και επικοινωνία.

α) Στοιχεία χρήστη
β) Στοιχεία επικοινωνίας
γ) Στοιχεία τιμολόγησης
δ) Στοιχεία συναλλαγών

α) Εκτέλεση σύμβασης με εσάς
β) Υποστήριξη εννόμου συμφέροντος
(για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, για να σας τιμολογήσουμε)
Για διαχείριση της σχέσης μας μαζί σας, που περιλαμβάνει:
α) Πρόσβαση στην πλατφόρμα και τις υπηρεσίες της
β) Ενημέρωση για αλλαγές στους όρους χρήσης και πολιτική ιδιωτικότητας
γ) Διερεύνηση και επίλυση παραπόνων και τεχνική υποστήριξη
α) Στοιχεία χρήστη
β) Στοιχεία επικοινωνίας
γ) Στοιχεία προτιμήσεων

α) Εκτέλεση σύμβασης με εσάς
β) Υποστήριξη εννόμου συμφέροντος
(για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες της πλατφόρμας)
γ) για τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία

Για επικοινωνία για εμπορικούς σκοπούς, για παράδειγμα για την προώθηση εκδηλώσεων και υπηρεσιών.α) Στοιχεία επικοινωνίας
β) Στοιχεία προτιμήσεων
γ) Στοιχεία marketing

α) Με τη συγκατάθεσή σας 
Για να συμετέχετε σε ερωτηματολόγιό μας ή αξιoλόγηση των υπηρεσιών μαςα) Στοιχεία επικοινωνίας
β) Στοιχεία προτιμήσεων
γ) Στοιχεία χρήσης πλατφόρμας
α) Υποστήριξη εννόμου συμφέροντος
(για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες της πλατφόρμας)
Για διαχείριση των υπηρεσιών μας και της ασφάλειάς τους (συμπεριλαμβάνονται η  επίλυση προβλημάτων λειτουργίας, η υποστήριξη, οι αναφορές)α) Στοιχεία χρήστη
β) Στοιχεία επικοινωνίας
γ) Τεχνικά δεδομένα
α) Υποστήριξη εννόμου συμφέροντος
(για την καλή λειτουργία των συστημάτων και των υπηρεσιών μας, για θέματα ασφαλείας και πρόληψης απάτης, για τη βελτίωση της οργάνωσης των υπηρεσιων)
β) για τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία
Ανάλυση στατιστικών για βελτίωση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών μας, για marketing και βελτίωση της εμπειρίας χρήσης των υπηρεσιών μας.α) Τεχνικά δεδομένα
β) Στοιχεία χρήσης πλατφόρμας
α) Υποστήριξη εννόμου συμφέροντος
(για να βελτιώνουμε την πλατφόρμα και τις υπηρεσίες μας, για να βελτιώνουμε την πολιτική μας στο marketing)

Ως Συμμετέχων, όταν εγγράφεστε σε κάποια εκδήλωση ή συμμετέχετε σε ψηφιακές υπηρεσίες της εκδήλωσης, ο Διοργανωτής είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας για τα τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούνται κατά την εγγραφή σας στην εκδήλωση και κατά τη συμμετοχή σας σε ψηφιακές υπηρεσίες της εκδήλωσης, καθώς και για τα στοιχεία που αφορούν στις εγγραφές σας σε εκδηλώσεις ή στα εισιτήρια που έχετε αγοράσει. Ο Διοργανωτής έχει την υποχρέωση να σας γνωστοποιήσει τους δικούς του όρους χρήσης και τη δική του πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και να ζητήσει την αποδοχή τους από εσάς, κατά την εγγραφή σας στην εκδήλωση. Η πολιτική του πρέπει να είναι σύμφωνη με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Για κάθε σας ερώτηση ή αίτημά σας σχετικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας από τον Διοργανωτή, την ακρίβεια τους, το χρόνο διατήρησης και τη διαγραφή τους, μπορείτε να απευθύνεστε σε αυτόν μέσω της επιλογής “Επικοινωνία με τον Διοργανωτή” που βρίσκεται στη σελίδα της εκδήλωσης ή με άλλους τρόπους επικοινωνίας που σας γνωστοποιεί. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση privacy[at]eventora.com και θα μεταφέρουμε εμείς την ερώτηση ή το αίτημά σας προς αυτόν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι Διοργανωτές χρησιμοποιούν εργαλεία της πλατφόρμας μας για να επικοινωνούν με τη δική τους λίστα αποδεκτών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει και Συμμετέχοντες σε προηγούμενες εκδηλώσεις τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπεύθυνος για την αποστολή είναι ο Διοργανωτής, ο οποίος οφείλει να συμμορφώνεται με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς και περί ανεπιθύμητης επικοινωνίας. Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα αποδεκτών του (opt-out), επικοινωνώντας μαζί του. Αν παρατηρήσετε ότι ο διοργανωτής δεν συμμορφώνεται με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy[at]eventora.com. Δείτε επίσης τα δικαιώματά σας στην αντίστοιχη παράγραφο πιο κάτω.

4.2 Διατήρηση Δεδομένων

Διατηρούμε τα δεδομένα για όσο χρόνο χρειάζεται για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ή για άλλους σημαντικούς λόγους, όπως για τη συμμόρφωση με τους φορολογικούς κανονισμούς ή άλλες νομικές υποχρεώσεις. 
Αν μας ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας, θα τον διαγράψουμε εντός 10 ημερών, εφόσον δεν υπάρχει νομική υποχρέωση διατήρησής τους.
Αν είστε Διοργανωτής ενδέχεται να κρατήσουμε τα δεδομένα επικοινωνίας, τιμολόγησης και συναλλαγών για όσο διάστημα απαιτείται από το νόμο και τους φορολογικούς κανονισμούς.

Αν έχετε εγγραφεί σε εκδηλώσεις, έχετε αγοράσει εισιτήρια ή έχετε συμμετάσχει σε ψηφιακές υπηρεσίες κάποιας εκδήλωσης, Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων είναι ο Διοργανωτής της εκδήλωσης. Για τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ως Εκτελών την Επεξεργασία ο Διοργανωτής καθορίζει το χρονικό διάστημα διατήρησης και μπορεί να τα διαγράψει ή να ζητήσει από εμάς τη διαγραφή των δεδομένων, σύμφωνα με τη δική του πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

4.3 Διαβίβαση Δεδομένων

Κατά την εγγραφή σας σε κάποια εκδήλωση και τη συμμετοχή σας στις ψηφιακές υπηρεσίες της (για παράδειγμα, ερωτηματολόγια) επεξεργαζόμαστε τα αντίστοιχα προσωπικά σας δεδομένα για λογαριασμό του Διοργανωτή, ο οποίος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας για τα δεδομένα που αφορούν την εκδήλωση αυτή. Ο Διοργανωτής έχει πρόσβαση στα δεδομένα αυτά και τα επεξεργάζεται σύμφωνα με την δική του Πολιτική Ιδιωτικότητας, η οποία θα πρέπει να είναι σύμφωνη με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους παρά μόνο όταν είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που περιγράφονται στην πολιτική αυτή.

Για τους Συμμετέχοντες: Αν κατά την αγορά εισιτηρίων επιλέξετε να κάνετε πληρωμή με κάρτα ή με κωδικό πληρωμής διαβιβάζουμε στην Τράπεζα ή το Ιδρυμα Πληρωμών που χρησιμοποιεί ο Διοργανωτής τα στοιχεία που απαιτούνται για τη συναλλαγή (όνομα, επώνυμο, e-mail, διεύθυνση, χώρα, ποσό). 
Για τους Διοργανωτές: Αν κατά την πληρωμή για τις υπηρεσίες λογισμικού που σας παρέχουμε επιλέξετε να κάνετε πληρωμή με κάρτα ή με κωδικό πληρωμής διαβιβάζουμε στην Τράπεζα ή το Ιδρυμα Πληρωμών που χρησιμοποιούμε τα στοιχεία που απαιτούνται για τη συναλλαγή από την Τράπεζα ή το Ιδρυμα Πληωμών (όνομα, επώνυμο, e-mail, διεύθυνση, χώρα, ποσό). 
Τράπεζες / Ιδρύματα πληρωμ

Καθώς αναπτύσσουμε την εταιρεία μας υπάρχει το ενδεχόμενο εξαγοράς της εταιρείας μας ή της πλατφόρμας μας, ή συγχώνευσης με άλλη εταιρεία. Σε περίπτωση τέτοιου συμβάντος τα δεδομένα ενδέχεται να μεταβιβαστούν στην εταιρεία αυτή ή στη διάδοχη εταιρεία, σε συμφωνία πάντα με την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ).

Επίσης ενδέχεται να κοινοποιήσουμε δεδομένα στις Αρχές αν είναι αναγκαίο για να υπάρχει συμφωνία με νόμο, κανονισμό, νομική διαδικασία, για να εντοπίζονται, να παρεμποδίζονται και να αντιμετωπίζονται θέματα απάτης, ασφάλειας, καθώς και να προστατεύονται τα δικαιώματα, η ιδιοκτησία και η ασφάλεια της Eventora, των χρηστών μας και του δημοσίου συμφέροντος σύμφωνα με τους νόμους.

Ενδέχεται να παρέχουμε πληροφορίες και δεδομένα σε συνολική (αθροιστική) μορφή (aggregate data), με τρόπο που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα των χρηστών μας, σε συνεργάτες μας ή και δημόσια, για στατιστικούς, ερευνητικούς ή διαφημιστικούς λόγους. Για παράδειγμα, μπορούμε να αναφέρουμε δημόσια στοιχεία για να δείξουμε τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών μας.

Αναθέτουμε συγκεκριμένες εργασίας επεξεργασίας με συγκεκριμένες οδηγίες σε άλλους εκτελούντες την επεξεργασία (Data Processors), οι οποίοι πληρούν τις απαιτήσεις και συμμορφώνονται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ).
Τέτοιες λειτουργίες είναι για παράδειγμα η λειτουργία των συστημάτων λογισμικού μας σε υποδομές υπολογιστικού νέφους (cloud computing), η αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS, η λειτουργία συστημάτων διαχείρισης πελατών και marketing (CRM) και συστημάτων τιμολόγησης και διοίκησης, για την παροχή υπηρεσιών marketing και τη διαχείριση των υπηρεσιών. Επιλέγουμε τους εκτελούντες την επεξεργασία αφού λάβουμε υπόψη την συμμόρφωσή τους με τον ΓΚΠΔ και τις δεσμευτικές εταιρικές πολιτικές τους για την προστασία των δεδομένων. Για την επεξεργασία ενδέχεται να χρειαστεί να γίνει μεταφορά δεδομένων σε άλλες χώρες, κυρίως εντός αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία είναι:

Για υπηρεσίες της πλατφόρμας Eventora:

  • Amazon Web Services (Ιρλανδία). Λειτουργία Συστημάτων Λογισμικού σε διακομιστές, αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποστολή SMS, υπηρεσίες streaming.
  • Sendgrid Inc. (ΗΠΑ). Aποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Stripe (Ιρλανδία). Σύστημα πληρωμών.
  • Seats.io (Βέλγιο). Διαχείριση θέσεων.

Για λειτουργίες της εταιρείας:

  • Ζοho.eu (Ολλανδία). Λογισμικό υποστήριξης πελατών και τιμολόγησης.
  • Bitrix24.eu (Γερμανία). Λογισμικό διαχείρισης πελατών.

4.4 Ασφάλεια Δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων σας, που περιλαμβάνουν: ασφαλή πληροφοριακά και δικτυακά συστήματα, έλεγχο και περιορισμό φυσικής πρόσβασης, ελεγχόμενη ηλεκτρονική πρόσβαση, επίπεδα πρόσβασης, εκπαίδευση προσωπικού, χρήση ασφαλών πρωτοκόλλων για κρυπτογράφηση δεδομένων, κ.ά.

5. Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε δικτυακούς τόπους. Κατηγοριοποιούνται ως εξής:

  • Αναγκαία 
    Είναι αναγκαία και χρησιμοποιούνται για την λειτουργία των υπηρεσιών μας.

  • Για αποθήκευση προτιμήσεων
    Είναι προαιρετικά και βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης

  • Στατιστικών (Analytics)
    Χρησιμοποιούνται για την κατανόηση του πώς χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας, πόσο αποτελεσματικές είναι οι καμπάνιες marketing καθώς και για να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

  • Marketing (κοινωνικών δικτύων και διαφήμισης) 
    Χρησιμοποιούνται για στοχευμένη διαφήμιση από τρίτους παρόχους και κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και όταν επισκέπτεστε άλλους δικτυακούς τόπους. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται cookies της Google, Facebook, LinkedIn, κ.ά.

Διαχείριση Cookies
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να διαχειριστείτε τα cookies που δέχεστε ή να τα απορρίψετε στη σελίδα: Ρυθμίσεις Cookies
Επίσης μπορείτε να διαγράψετε τα cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας (browser) καθώς και να ζητήσετε από τα τρίτα μέρη, όπως Google, Facebook, LinkedIn, κλπ να εξαιρεθείτε από τα cookies τους, μέσω των ιστοσελίδων τους.

6. Τα Δικαιώματά σας -  Επικοινωνία

Σύμφωνα με τη νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχετε το δικαίωμα στην πληροφόρηση για τα προσωπικά σας δεδομένα, στην πρόσβαση σε αυτά, στη λήψη αντιγράφων τους, στην διόρθωση και επικαιροποίησή τους. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή τους ή τον περιορισμό της επεξεργασίας τους.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε τα δεδομένα που τηρουμε για εσάς και τον ακριβή τρόπο με τον οποίον τα επεξεργαζόμαστε.

Μπορείτε να μας ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που τηρούμε για εσάς (δικαίωμα πρόσβασης).

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας (δικαίωμα διαγραφής).

Μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας ή να εναντιωθείτε σε αυτή για λόγους που σας αφορούν (δικαίωμα εναντίωσης).

Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας (opt-out) από την λίστα αποδεκτών επικοινωνίας marketing (δικαίωμα περιορισμού).

Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων.

Επικοινωνία
Για κάθε σας ερώτηση και σχόλιο σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας για τα δεδομένα στα οποία Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι η Eventora, καθώς και για κάθε σας ερώτηση ή σχόλιο σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Eventora, Δεκάτης εβδόμης Νοεμβρίου 39, 155 62 Χολαργός,  ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση privacy[at]eventora.com

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας για τα δεδομένα που αφορούν τον Διοργανωτή ως Yπεύθυνο Eπεξεργασίας (για παράδειγμα, τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε κατά την εγγραφή σας σε εκδήλωσή του), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Διοργανωτή μέσω της επιλογής “Επικοινωνία με τον Διοργανωτή” που βρίσκεται στη σελίδα της εκδήλωσης ή με άλλους τρόπους επικοινωνίας που σας γνωστοποιεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση privacy[at]eventora.com και θα μεταφέρουμε εμείς την ερώτηση ή το αίτημά σας προς αυτόν. 

7. Αλλαγές

Ενδέχεται να κάνουμε αλλαγές στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα πάντα με τη νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σας παροτρύνουμε να επισκέπτεστε τη σελίδα αυτή για να ενημερώνεστε σχετικά.

Ημερομηνία τελευταίας δημοσίευσης: 10/1/2021.